Shoqata Studenti | Info Website
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Rreth Shoqatës

Shoqata „Studenti“, e themeluar në vitin 2000, është një shoqatë e krijuar për studentët dhe prej studentëve shqiptar në Cyrih. Shoqata është e akredituar në Universitetin e Cyrihut.

Qëllimi kryesor i shoqatës është përkrahja, rrjetizimi, bashkëpunimi dhe komunikimi mes studentëve shqiptar. Për ta arritur këtë qëllim, shoqata „Studenti“ organizon vazhdimisht evenimente të cilat mundësojnë njohjen e studentëve në mes veti.
Mes tjerash, „Studenti“ organizon ligjerata të ndryshme gjatë semestrave, festa të ndryshme, si dhe udhëtime.
Studentët që nuk kanë prejardhje shqiptare dhe janë të interesuar në shoqatën tonë, janë të mirëseardhur të marrin pjesë në evenimentet e shoqatës.

Aktuale

  • Ort: ETH HG Alumni Pavillion (ETH Hauptgebäude) Traktandenliste: 1. Administration – Annahme Protokoll 2023 – Präsentation Traktanden 2024 2. Rückblick FS23/HS23 – 28 Nëntori 3. Finanzen 4. Ausblick FS24/HS24 6. Varia 7. Vorstandswahlen Vorschläge für die Traktanden können bis Dienstag, 20.03.2023, 18:00Uhr eingereicht werden. –......

  • Të hënën, më 04.03.2024, është Dita e Inxhinierëve në mbarë Botën. E kemi kënaqësinë që në këtë ditë në ETH Zürich të mirëpresim shoqatën AES „Albanian Engineering of Switzerland“ për një prezantim të shoqatës së tyre. Pas prezantimit, do të kemi mundësinë të shtrojmë pyetje......

  • 🇦🇱 Bashkangjitu me ne për festën e 28 Nëntorit! Me datë 09.12.2023 do fillojmë me një darkë në formatin „Flying-Dinner“ që kalon pastaj në një „Networking-Event“. Rezervo tani biletën tënde për një mbrëmje të paharrueshme me muzikë live nga Elita 5 dhe DJ! Linku per......

  • Të dashura studente e të dashur studentë, të dashur alumni Kemi kënaqësinë të mirëpresim Dr. Gent Carrabregun të enjten e ardhshme në Universitetin e Zürich-ut për një ligjërat me titullin «Prejardhja e mendimit të Ukshin Hotit». Data: E enjte, 30.11.2023, ora 18:30 Vendi: UZH Hauptgebäude,......

  • 🇦🇱 Të dashura studente, të dashur studentë, Kemi kënaqësinë të mirëpresim Dr. Atdhe Hetemin të enjten e ardhshme në Universitetin e Cyrihut për një prezantim të librit të tij „Lëvizjet Studentore për Republikën e Kosovës“. Data: E enjte, 23.11.2023, ora 19:00 Vendi: UZH RAA-G-15 „Lëvizjet......

  • Të dashura studente të dashur studentë, Programin e nëntorit do e fillojmë me filmin „Nëntori i ftohtë“ i cili do shfaqet të enjten me 02.11.2023 në ora 18:30 në Universitetin e Cyrihut. „Nëntori i ftohtë“ përshkruan jetën e një shqiptari nga Kosova i cili punon......

Bëhu Anëtar ne Shoqaten Studenti.