Shoqata Studenti | Pagesa
15868
page-template-default,page,page-id-15868,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Pagesa

Pagesa / Ndihma juaj

Çdo ndihmë është e mirëserardhur!

 

Financat
Shoqata financohet nga kontributi i anëtarëve të saj. Meqënëse të gjithë anëtarët janë studentë, ky kontribut është simbolik dhe shpeshherë e bën të pamundur zhvillimin e mirëfilltë të projekteve serioze.
Ndihmat financiare janë gjithmonë të mirëserardhura!

 

Bashkëpunimi
Një bashkëpunim me shoqatat shqiptare do të na e lehtsonte punën e shoqatës dhe do të ishte në dobi të punës së shoqatave të tjera shqiptare në Zvicër.

 

Anëtarësimi
Shoqata mirëpret anëtarët e rinjë aktiv (pra studentë dhe studente në kanton të Cyrihut) si dhe anëtarët pasiv.
Anëtarët pasiv mund të inkuadrohen në shoqatë pa të drejtë vote.

 

Sygjerime dhe kritika
Sygjerimet dhe kritikat janë gjithmonë te mirëseardhura.

Anëtarsia mundet te paguhet me 50 CHF për një vjet.

 

Pagesa për Shoqatën:

Shoqata Studenti
UBS
CH11 0025 1251 1094 8740 K
Konto: 0251-109487.40K