Shoqata Studenti | Dita e Flamurit
18559
post-template-default,single,single-post,postid-18559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Dita e Flamurit

Dita e Flamurit

🇦🇱 Bashkangjitu me ne për festën e 28 Nëntorit!

Me datë 09.12.2023 do fillojmë me një darkë në formatin „Flying-Dinner“ që kalon pastaj në një „Networking-Event“. Rezervo tani biletën tënde për një mbrëmje të paharrueshme me muzikë live nga Elita 5 dhe DJ!

Linku per bileta gjindet ne bio te faqes!

Ju mirëpresim!
Studenti

🇨🇭Feier mit uns das „28 Nëntori“ Fest am 9. Dezember 2023! Geniesse ein exklusives Flying-Dinner, das nahtlos in ein spannendes Networking-Event übergeht. Sichere dir deine Tickets für eine spektakuläre Party mit Live-Musik von Elita 5 und DJ-Sets.

Der Link steht in der Bio unserer Seite!

Wir freuen uns auf euch!
Studenti