Shoqata Studenti | Asambleja gjenerale / Generalversammlung 2022 03.03.2022
18469
post-template-default,single,single-post,postid-18469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Asambleja gjenerale / Generalversammlung 2022 03.03.2022

Asambleja gjenerale / Generalversammlung 2022 03.03.2022

Të dashura studente, të dashur studentë

Kemi nderin të ju ftojmë në Asamblenë e Përgjithshme 2022.
Data: më 03.03.2022, në ora 18:30
Vendi: ETH Alumni Pavillon (MM C 78.1)

Ku do të hedhim një sy pas, duke kujtuar eventet dhe projektet e 2021, do të bisedojmë mbi financa dhe federaten për të përfunduar me ndryshime të mundshme të statuteve dhe zgjedhjen e kryesisë së re.

Mirëpresim diskutime interesante dhe kritika konstruktive!

Gjithë të mirat
Kryesia “Studenti”


Liebe Studierende

Wir laden Euch herzlich an die Generalversammlung 2022 ein.
Datum: am 03.03.2022 um 18:30 Uhr
Ort: ETH Alumni Pavillon (MM C 78.1)

Einen Blick zurück werfend, erinnern wir uns an Events und Projekte des 2021, besprechen Finanzen und Föderation um schliesslich über allfällige Statutenänderungen abzustimmen und den neuen Vorstand zu wählen.

Wir erwarten interessante Diskussionen und konstruktive Kritiken!

Liebe Grüsse
Vorstand “Studenti”

Traktanden:

1. Administration und Protokoll GV 2021
2. Rückblick 2021
3. Finanzen
4. Federata
5. Ausblick 2022
6. IT
7. Wahlen
8. Feedback

Statuten 2021

GV_2021_Protokoll